Haygrove Ltd on englantilainen tunneliviljelyn ja puutarhaviljelyalan yritys, joka kehittää, valmistaa ja toimittaa valmisratkaisuna viljelysysteemejä. Tärkein tuoteryhmä on kasvutunnelit ammattiviljelijöille ja puutarhoille. Haygrove on tänä päivänä yksi maailman johtavista kasvutunneleiden valmistajista.

Edustamme Suomessa Haygroven tuotteita myyjänä, kouluttajana ja asiakastukena. Kauttamme saatte myös viljelypöytiä, jotka soveltuvat mm. mansikoille erinomaisesti. Haygrove -kasvutunnelit erottuvat tasokkaasti - laadukas terästä takaa paremman kestävyyden ja pitkäikäisyyden. Missionamme on myös toimia asiakkaidemme tukena - neuvomme ja opastamme niin tunneliviljelyssä kuin kasvutunnelien pystyttämisessä.

Ilmoittaudu tästä eLepaan yhteydessä järjestettävään Haygroven ja Peltosirkun Tilan järjestämään tunneliviljelyn Webinaariin torstaina 26.8.2021 klo 14.00 – 16.00. Ilmoittauminen torstaina klo 08.00 mennessä (vielä klo 11 ehtii mukaan). 

Biotuksen edustaja kertoo tämän kesän kokemuksista biologisesta torjunnasta, EOD Europe esittelee  EOD-otsonivettä ja sen toimitaperiaatetta, Verderan edustaja kertoo tämän kesän kenttäkokeista ja tuoteuutuuksista. Sen jälkeen kuulemme Haygrovelta tämän kesän satokaudesta Englannissa, erityisesti Pohjoismaita varten tulossa olevasta tunnelikehityksestä ja keskustelemme mansikan pöytäviljelystä - erityisesti kukkavanojen tuennasta. Lopuksi Sirkku Holttinen Peltosirkun Tilalta kertoo tunneleista, mansikkapöydistä ja vadelman tukirakenteista muutamien uusien videoiden kera. 
Ilmoittautuneille lähetään Webinaarikutsut Haygrovelta sähköpostilla torstaina noin klo 12 mennessä. Jos et pääse osallistumaan tähän varsinaiseen webinaariin, niin webinaari on mahdollista kuunnella myöhemmin. Ilmoittaudu silloinkin tällä samalla lomakkeella ja kirjoita yrityksen / tilan nimen jälkeen: Osallistun myöhemmin

 Suomi
 English

Kasvutunnelit

Haygrove on maailman johtava kasvutunneleiden (eli kausihuoneiden) valmistaja ja myy tuotteitaan yli 30 maahan.

Haygrove tekee tuotekehitystyötä ja testaa kaikki uudet tuotteet omilla tiloillaan, jotta ne ovat toimivia ja kestäviä kovissakin olosuhteissa. Haygrove on patentoinut innovaatioitaan, mm. teleskooppitunnelin, joka nostettavien jalkojen avulla suojaa varhaissatoa, mutta on riittävän ilmava ja suuri sadon tuoton aikana.

Viljelypöydät

Tunneliviljelyssä voidaan myös käyttää viljelypöytiä maahan istuttamisen sijaan. Niiden avulla voidaan tehostaa tunnelin käyttöä istuttamalla taimet useisiin kerroksiin.

Kasvatuspöytien järjestelmä integroidaan yhdessä suunnitteluun muovitunnelin kanssa, jotta järjestelmä olisi mahdollisimman tehokas ja tuottoisa. Viljelypöytien avulla myös sadon poimiminen on helpompaa. Malleja on useita, ota yhteyttä niin kerromme lisää.

VADELMAKASVUSTON TUKIRAKENTEET

Teräksiset vadelmakasvuston tukirakenteet helpottavat vadelmaviljelmän perustamista ja ylläpitoa.

Rakenteet ovat kestävät ja helpottavat poimintaa tukiverkkoihin verrattuna. Tukinarut ovat kahdessa rivissä. Ketjujen avulla tukinaruja voi nostaa.

Lisätietoja

www.peltosirkuntila.fi — www.haygrove.com


Peltosirkun Tila

Alvettulantie 427
14680 Alvettula

Sirkku Holttinen

 sirkku.holttinen@haygrove.com
 +358 40 351 9993

 Haygrove Suomessa
 Haygrove Group