Kasvihuoneet

Haygrove on tuonut vuonna 2010 markkinoille uudenlaisen, erityisen vahvarunkoisen, mutta kevyen ja helposti pystytettävän kasvihuoneen perustuen aikaisemmin vain ammattiviljelijöille käytettyyn teknologiaan.

 

Unohda valut ja sementti

Kasvihuoneelle ei tarvitse tehdä sementtivalua tai perustuksia vaan sen galvanoitu vahva teräsputkirunko ankkuroidaan teräsankkureilla suoraan maahan. Kasvihuoneen voi halutessaan siirtää paikasta toiseen.

Kasvihuoneen päällysteenä on polyeteenistä kudottu, valoa hyvin läpäisevä, mutta kasveja oikealla tavalla varjostava, poikkeuksellisen vahva muovi, joka kestää 18 kg / cm². Voit vaikka kävellä kasvihuoneesi katolla!

Koko seinien leveydellä on helposti avattavat ja suljettavat tuuletusaukot, joihin on asennettu tuholaishyönteisten estämiseksi verkko. Tuuletusaukot saadaan helposti suljettua, jolloin kasvihuone on tiivis kylmään aikaan ja pidentää kasvukautta keväällä ja syksyllä. Kasvihuoneeseen voi myös haluttaessaan tuoda lämmityslaitteen.

 

Leveä ovi

Kaikissa kasvihuoneissa on 1 metrin levyinen vahva ovi ja teräsrakenteissa valmiina ripustuslenkit amppeleita varten. Lisävarusteina on saatavilla ovi toiseenkin päähän, irrotettavia ja käännettäviä istutuspöytiä ja kiristettäviä vaijereita kasvien tuentaa varten.

Gardentunnel-kasvihuoneita on saatavilla leveyksillä 2 m, 3 m ja 4 m. Pituus voi vaihdella 4 metristä 20 metriin, joten Garden-tunnel soveltuu hyvin niin kotipuutarhaan kuin ammattikäyttöön.

Haygrove-tunneleiden ja -kasvihuoneiden virallinen edustaja Suomessa

Peltosirkun Tila – Alvettulantie 427, 14680 Alvettula – sirkku@haygrove.fi

Tietosuojaseloste